Over ‘t Hoorhuys


Mijn naam is Peter Triel en ik ben de oprichter van 't Hoorhuys. Ik ben in 1999 in dit vak begonnen en heb veel ervaring met de meest uiteenlopende gehoorproblemen, waaronder: zware slechthorendheid, slechthorende kinderen en Tinnitus (oorsuizen) klachten. Als STAR-gecertificeerde triage-audicien voldoe ik aan de hoogste kwaliteit eisen. In 2014 heb ik de masterclass Tinnitus & Hyperacusis aan de Universiteit van Londen succesvol afgerond. Naast het audiciens vak heb ik ook jaren klinische audiometrie bedreven in verschillende ziekenhuizen.

Omdat geen hoorprobleem hetzelfde is, vind ik het belangrijk om de gehoorproblematiek, wensen en (on)mogelijkheden goed in kaart te brengen om zo tot de beste oplossing te komen. Helaas wordt bij de grote ketens de klant steeds minder centraal gezet en degradeert een hoortoestel steeds meer tot een balie of stuntartikel.

Een hoortoestel is eigenlijk een halffabricaat. Zonder de juiste instelling van de audicien zal het meest geavanceerde apparaat eerder een stoorfactor worden dan een goede ondersteuning van uw oren. Bij 't Hoorhuys begrijpen wij dat als geen ander en passen we met behulp van de nieuwste apparatuur het hoortoestel zorgvuldig aan, zodat u weer het plezier van goed horen kunt ervaren.

Service van 't Huys
  • Deskundigheid en vakbekwaamheid
  • Altijd de beste hoorzorg
  • Onafhankelijk advies
  • De beste en nieuwste apparatuur
  • Wij nemen de tijd voor u