Onderhoud oor

Audiol®Swim oorspray

Waterafstotend, gaat irritatie van zout- en zwembadwater tegen, voorkomt jeuk en onnodig zwemmersoor op vakantie. SWIM maakt vaak zwemdopjes overbodig in warmere wateren.

Audiol®Swim bestaat uit zeer fijngefilterde medische olijfolie en 0,5% tee trea olie dat via een unieke en gepatenteerde verstuiver de gehoorgang "coat". Beide oliën zijn 100% natuurlijk en gecertificeerd als een Medical Class 1 oplossing.

Audiol®Swim geeft meer dan 180 doseringen, is persoonsgebonden en na ingebruikname gegarandeerd goed voor 6 maanden. Inzetbaar vanaf 1 jaar oud.

Het brengt een gewenste dunne gelijkmatige beschermingslaag aan die afstotend werkt tegen vastzittend zee-, zwembadwater, vuil, etc en helpt de natuurlijke oorsmeer werking. De waterwerende coating zorgt dat het water en bezinksel in dat water weer mee naar buiten spoelt. Gedurende 18-48 uur is de gehoorgang beschermd tegen gevolgen van chloor, zoutzuur (vakantie zwembaden!).
De TV-bekende oorspray's met zeezout water zijn minder goed voor het oor dan gehoopt. Het zout zal eerder bijdragen aan het uitdrogen van de huid en het trommelvliezen het oorsmeer uitharden. Dit is een optelsom dat oor-irritatie, otitis externa of een trommelvliesperforatie in de hand werkt.

Klik hier voor meer informatie >>>

Ook verkrijgbaar in 't Hoorhuys:

Audiol olijf olie oorspray
Audiol helpt het oor op natuurlijke wijze een teveel aan oorsmeer zachter te maken en af te voeren zonder ongemak of geknoei.

Audiol is medisch klasse 1 goedgekeurd als oorspray-oplossing dat de gehoorgang met 0,05ml beneveld met 100% natuurlijke (olijf) olie.

Helpt het oor op natuurlijke wijze voor een beter oorsmeer-management en verwijderd oorproppen op medisch verantwoorde wijze en gaat al snel onnodig uitspuiten tegen.

De voordelen van Audiol® Olijfolie spray:
  • Gaat schimmelwerking in het oor tegen
  • Vitamine E verzorgt de gehoorgang
  • Olijfolie verwijdert oorsmeer eenvoudig en op natuurlijke wijze
  • Preventief het ontstaan van verstopte oren tegen gaan
  • Vermindert de noodzaak tot uitspuiten bij een (huis)arts
  • Gepatenteerde olie-verstuiver, 180 doseringen van 0,05ml
  • Ook tegen vastzittend water

Klik hier voor meer informatie >>>