Hoorhuys.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Over ons


Mijn naam is Peter Triel en ik ben de oprichter van 't Hoorhuys.
't Hoorhuys is een gemoedelijke winkel waar kwaliteit en persoonlijke aandacht op de eerste plaats komt. Wij plannen afspraken altijd ruim in zodat u genoeg tijd heeft om vragen te stellen onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Over mijn expertise kan ik vertellen dat ik sinds 1999 audicien ben en in de loop der jaren heb ik veel ervaring mogen opdoen en kunnen helpen bij de meest uiteenlopende gehoorproblemen.

Als STAR-gecertificeerde triage-audicien voldoe ik aan de hoogste kwaliteit eisen. In 2014 heb ik de masterclass Tinnitus & Hyperacusis aan de Universiteit van Londen succesvol afgerond. Ik heb ook jaren klinische audiometrie bedreven in verschillende ziekenhuizen en daarnaast heb ik de cursus tot Lyric specialist afgerond.

Als audicien is het belangrijk om goed te kunnen luisteren, ik neem dan ook de tijd om de gehoorproblematiek, wensen en (on)mogelijkheden goed in kaart te brengen om zo tot de beste oplossing te komen omdat geen hoorprobleem hetzelfde is.

Wist u dat een hoortoestel eigenlijk een halffabricaat is? Zonder de juiste instelling van de audicien zal het meest geavanceerde apparaat eerder een stoorfactor worden dan een goede ondersteuning van uw oren. Ik begrijp dat als geen ander en pas met behulp van de nieuwste apparatuur het hoortoestel zorgvuldig aan, zodat u weer het plezier van goed horen kunt ervaren.
Service van 't Huys:
  • Deskundigheid en vakbekwaamheid
  • Gratis hoortest
  • Vrijblijvend onafhankelijk advies
  • Goede apparatuur
  • Wij nemen de tijd voor u!


Kikkerstraat 3
3171 GH Poortugaal
  (010) 76 50 093
  06 111 423 57
  info@hoorhuys.nl

Volg ons ook via:

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:00-17:00 uur
woensdag09:00-17:00 uur
donderdag09:00-17:00 uur
vrijdag09:00-17:00 uur
zaterdag09:00-13:00 uur
zondaggesloten

De winkel ligt op loopafstand van metrostation Poortugaal en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

U bent van harte welkom.