Hoorhuys.nl gebruikt analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om de website te kunnen optimaliseren.

Oorhygiëne


Waarom een goede oorhygiëne?
Een goede oorhygiëne zorgt ervoor dat hoortoestellen een optimale prestatie leveren. Het is belangrijk om oorsmeer, vuil, een droge huid en infecties goed in de gaten te houden en geen wattenstaafjes te gebruiken.

Oorsmeer is een wasachtige substantie die de gehoorgang beschermt tegen bacteriën, infecties en uitdroging.

Soms produceert het oor te veel oorsmeer of is de oorsmeer te dik om op natuurlijke wijze het oor te verlaten. Het oorsmeer stapelt op en kan een blokkade vormen en je oor verstoppen. Een goede oorhygiëne is dan noodzakelijk.

Hoe houdt u uw oren schoon?
Hieronder wat tips voor goede oorhygiëne:
  • Oorsmeer is de beste natuurlijke bescherming van de oren. Als u geen of nauwelijks last heeft van jeuk of hardnekkig oorsmeer, hoeft u eigenlijk niets te doen. Hooguit kunt u de oren eenvoudig reinigen met een zachte straal van de douche.
  • Door middel van een oorreiniger op oliebasis kunt u de oren eenvoudig reinigen en beschermen tegen jeuk. Het is raadzaam om op te passen met een oorspray op basis van zoutwaterproducten, dit zorgt op de lange termijn voor uitdroging van de gehoorgang. Kies dus altijd een product op oliebasis.
  • Door middel van een speciale oorreiniger kunt u het oor uitlepelen. Dankzij de vorm van het lepeltje kunt u het oorsmeer niet richting het trommelvlies drukken.

Verkrijgbaar in 't Hoorhuys:

Audiol® Olijfolie sprayAudiol helpt het oor op natuurlijke wijze een teveel aan oorsmeer zachter te maken en af te voeren zonder ongemak of geknoei.

LEES MEER

Audiol®Swim oorsprayWaterafstotend, gaat irritatie van zout- en zwembadwater tegen, voorkomt jeuk en onnodig zwemmersoor op vakantie. SWIM maakt vaak zwemdopjes overbodig in warmere wateren.

LEES MEER


Kikkerstraat 3
3171 GH Poortugaal
  (010) 76 50 093
  06 111 423 57
  info@hoorhuys.nl

Volg ons ook via:

Openingstijden

maandaggesloten
dinsdag09:00-17:00 uur
woensdag09:00-17:00 uur
donderdag09:00-17:00 uur
vrijdag09:00-17:00 uur
zaterdag09:00-13:00 uur
zondaggesloten

De winkel ligt op loopafstand van metrostation Poortugaal en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

U bent van harte welkom.